BD. Revolutiei din 1989 nr.7 et.1 Timisoara
0744 90 70 40

NOU: Cursuri fizic ÅŸi online!

12684

ACUM CURSURI FIZIC ÅžI ONLINE.
De 23 de ani, mai mult de 13.000 de cursanÅ£i au beneficiat de cursurile Active Learning ÅŸi ÅŸi-au îmbunătăţit viaÅ£a profesională, academică sau personală. Acum, Active Learning doreÈ™te să facă un pas înainte È™i să intre în lumea virtuală.
După anul pandemiei 2020, când am trecut cursurile excusiv în varianta online, am început la 1 septembrie 2021 o nouă eră, cea a cursurilor hibride: prezenÈ›ial, la sediul nostru, È™i / sau concomitent online. PreÈ›ul standard pentru un astfel de curs este de 595,- Lei, plata integrală, un modul de 7 săptămâni. Pentru alte variante de preÈ› È™i reduceri importante te invităm pe pagina noastră dedicată preÈ›urilor (click aici).

Dacă dorești să afli detalii despre sistemul de european de niveluri și structura modulelor de curs Active Learning, apasă acest link.

Pentru mai multe informaÅ£ii ÅŸi înscrieri ne poÈ›i contacta pe pagina noastră de Facebook, pe formularul de mai jos sau la telefonul 0744 90 70 40.
Dacă vrei să înveÅ£i o limbă străină, apelează la specialiÅŸti, apelează la Active Learning. Acum, Active Learning Online.

Formular înscrieri: https://bit.ly/ALTMform

PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Protecţia datelor personale şi politica de confidenţialitate

Începând cu data de 25 mai 2018 se aplică Regulamenul (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.

Operatorul datelor cu caracter personal colectate prin acest site este ACTIVE LEARNING TIMISOARA. Această informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal este actualizată periodic, urmărind respectarea continuă a dispoziţiilor legale în această materie.

Prezenta informare are ca scop explicarea într-o manieră simplă şi bazată pe transparenţă a categoriilor de date pe care le prelucrăm, precum şi a modalităţilor în care acestea sunt prelucrate. Persoanele fizice au dreptul de acces la datele lor, la cerere şi în mod gratuit în scris sau prin e-mail. Aveți de asemenea, dreptul de intervenție asupra datelor, la cerere şi în mod gratuit: după caz, puteți solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte.

De asemenea, aveți dreptul de a vă opune în orice moment, în mod gratuit şi fără nicio justificare, ca datele care vă vizează să fie prelucrate în scopuri publicitare, transmiterea de newsletter. Datele cu caracter personal sunt informaţii referitoare la o persoană fizică ce poate fi identificată, direct, aceasta fiind persoana vizată. ACTIVE LEARNING TIMISOARA prelucrează următoarele categorii de date: nume, prenume, data naşterii, adresa de domiciliu / reşedinţa, e-mail, telefon.

Datele dumneavoastrǎ cu caracter personal nu vor fi comunicate terţilor.

Enlace arriba