BD. Revolutiei din 1989 nr.7 et.1 Timisoara
0744 90 70 40

Metodologie

10765

Experienţa pe care Active Learning o are ȋn domeniul ȋnvaţării limbilor moderne este la baza unei metodologii revoluţionare care se axează pe practica directă a limbii străine ȋn timpul orelor. Grupurile care ȋnvaţă la Active Learning sunt de maxim 12 cursanţi asigurându-se astfel ca toţi cursanţii să participe la fiecare oră şi să progreseze ȋn mod activ.

Un modul de curs are o durată de 7 săptămâni, se lucrează de două ori pe săptămână. în variantele de zile luni şi miercuri sau marţi şi joi. O şedinţă durează 1 h şi 30 de minute, în total sunt 14 şedinte, respectiv 21 de ore de curs. Acest ritm se potriveşte foarte bine atât cu viaţa personală cât şi cu cea profesională şi permite cursanţilor nostri să ȋnveţe o limbă aproape fără eforturi.
Active Learning are şi o metodologie intensivă adaptată special nevoilor celor care vor să ȋnveţe o limbă cât mai repede.
Cursurile noastre pentru firme sunt adaptate diferitelor domenii profesionale şi asigură un progres rapid cursanţilor care vor să ȋnveţe o limbă străină.
Metodele utilizate la Active Learning pun ȋn practică ultimele descoperiri ȋn domeniul didacticii limbilor străine. Combinăm utilizarea vocabularului de bază cu primele noţiuni esenţiale de gramatică.
Interacţiunea cursanţilor cu profesorul este constantă. Acesta monitorizează studiul, ajutând cursanţii să-şi dezvolte propriile strategii de ȋnvaţare şi să evite obiceiurile negative sau greşelile.
Activitatea prioritară este exprimarea orală, combinată cu inţelegerea activă a mesajelor orale, fără a lăsa deoparte dezvoltarea exprimării şi ȋntelegerii scrise. Pe lângă suportul de curs, se folosesc numeroase mijloace audio-vizuale. Cursurile se desfăşoară intr-o atmosferă plăcută, relaxată, ȋn care timpul trece pe nesimţite.
Metodica noastră se bazează definitiv pe practica ȋn timpul orelor, oferind cursanţilor posibilitatea de a progresa în mod activ. Active Learning: ȋnvaţă rapid, ȋnvaţă activ.

Enlace arriba