BD. Revolutiei din 1989 nr.7 et.1 Timisoara
0744 90 70 40

Metodologie

11254

ExperienÅ£a pe care Active Learning o are È‹n domeniul È‹nvaţării limbilor moderne este la baza unei metodologii revoluÅ£ionare care se axează pe practica directă a limbii străine È‹n timpul orelor. Grupurile care È‹nvaţă la Active Learning sunt de maxim 12 cursanÅ£i asigurându-se astfel ca toÅ£i cursanÅ£ii să participe la fiecare oră ÅŸi să progreseze È‹n mod activ.

Un modul de curs are o durată de 7 săptămâni, se lucrează de două ori pe săptămână. în variantele de zile luni ÅŸi miercuri sau marÅ£i ÅŸi joi. O ÅŸedinţă durează 1 h ÅŸi 30 de minute, în total sunt 14 ÅŸedinte, respectiv 21 de ore de curs. Acest ritm se potriveÅŸte foarte bine atât cu viaÅ£a personală cât ÅŸi cu cea profesională ÅŸi permite cursanÅ£ilor nostri să È‹nveÅ£e o limbă aproape fără eforturi.
Active Learning are ÅŸi o metodologie intensivă adaptată special nevoilor celor care vor să È‹nveÅ£e o limbă cât mai repede.
Cursurile noastre pentru firme sunt adaptate diferitelor domenii profesionale şi asigură un progres rapid cursanţilor care vor să ȋnveţe o limbă străină.
Metodele utilizate la Active Learning pun ȋn practică ultimele descoperiri ȋn domeniul didacticii limbilor străine. Combinăm utilizarea vocabularului de bază cu primele noţiuni esenţiale de gramatică.
InteracÅ£iunea cursanÅ£ilor cu profesorul este constantă. Acesta monitorizează studiul, ajutând cursanÅ£ii să-ÅŸi dezvolte propriile strategii de È‹nvaÅ£are ÅŸi să evite obiceiurile negative sau greÅŸelile.
Activitatea prioritară este exprimarea orală, combinată cu inÅ£elegerea activă a mesajelor orale, fără a lăsa deoparte dezvoltarea exprimării ÅŸi È‹ntelegerii scrise. Pe lângă suportul de curs, se folosesc numeroase mijloace audio-vizuale. Cursurile se desfăşoară intr-o atmosferă plăcută, relaxată, È‹n care timpul trece pe nesimÅ£ite.
Metodica noastră se bazează definitiv pe practica È‹n timpul orelor, oferind cursanÅ£ilor posibilitatea de a progresa în mod activ. Active Learning: È‹nvaţă rapid, È‹nvaţă activ.

Enlace arriba